All Free English MCQs with Answers

انگریزی

Every English question in the bank, across all chapters, each with the correct answer and a written explanation. Free and unlimited, with no account needed.

10318 questions · page 459 of 1032

4581. In each question in the following, four alternative sentences are given. ChooseCORRECT one and fill in the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. In fact, they resemble to patterns typically not seen until late fall or early
  • B. In fact, they resemble by patterns typically not seen until late fall or early winter.
  • C. In fact, they resemble with patterns typically not seen until late fall or early winter,
  • D. In fact, they resemble patterns typically not seen until late fall or early winter.

Explanation: In fact, they resemble patterns typically not seen until late fall or early winter.Reason: "Resemble" does not need a preposition in this context.

Correct answer: In fact, they resemble patterns typically not seen until late fall or early winter.

4582. SPOT THE ERRORAfter reading the owner's manual, I discovered to start the car.

  • A. reading
  • B. owner's
  • C. discovered
  • D. the

Explanation: Replace "discovered" with "discovered how".The verb "discovered" requires an object or additional information to specify what was discovered. Adding "how" after "discovered" clarifies that the discovery was related to the method or process of starting the car.

Correct answer: discovered

4583. In each question in the following, four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. He suggested that she be more vocal in the next meeting.
  • B. He suggested that she is more vocal in the next meeting.
  • C. He suggested that she would be more vocal in the next meeting.
  • D. He suggested that she to be more vocal in the next meeting.

Explanation: He suggested that she be more vocal in the next meeting.

Correct answer: He suggested that she be more vocal in the next meeting.

4584. In each question in the following, four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. I draw the shades in my house and sat down in front of the TV. Suddenly the bell rang.
  • B. I drew the shades in my house and sit down in front of the TV. Suddenly the bell rang.
  • C. I drew the shades in my house and sat down in front the TV. Suddenly the bell rang.
  • D. I drew the shades in my house and sat down in front of the TV. Suddenly the bell rings.

Explanation: I drew the shades in my house and sat down in front the TV. Suddenly the bell rang.

Correct answer: I drew the shades in my house and sat down in front the TV. Suddenly the bell rang.

4585. In each question in the following. four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. Ali and I were angry with our roommate.
  • B. Ali and I were angry to our roommate.
  • C. Ali and I were angry on our roommate.
  • D. Ali and I were angry by our roommate.

Explanation: Correct Option: A) Ali and I were angry with our roommate.Reason: "Angry with" is the correct phrase to indicate resentment towards someone.

Correct answer: Ali and I were angry with our roommate.

4586. In each question in the following. four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. We aren't sure that we are worthy to such praise.
  • B. We aren't sure that we are worthy in such praise.
  • C. We aren't sure that we are worthy of such praise.
  • D. We aren't sure that we are worthy at such praise.

Explanation: Correct Option: C) We aren't sure that we are worthy of such praise.Reason: "Worthy of" is the correct phrase to indicate deservingness of praise.

Correct answer: We aren't sure that we are worthy of such praise.

4587. In each question in the following. four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. Swimming is also fun. It's a relaxing, refreshing activity people can do on their own pace.
  • B. Swimming is also fun. Is a relaxing, refreshing activity people can do at their own pace.
  • C. Swimming is also fun. Its a relaxing, refreshing activity people can do with their own pace.
  • D. Swimming is also fun. It's a relaxing, refreshing activity people can do by their own pace.( sentence and its types , identify the types of sentence)

Explanation: Swimming is also fun. It's a relaxing, refreshing activity people can do at their own pace.Reason: "At their own pace" correctly indicates the manner in which people can swim.

Correct answer: Swimming is also fun. Is a relaxing, refreshing activity people can do at their own pace.

4588. In each question in the following. four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. I shall take revenge from you.
  • B. I shall take revenge with you.
  • C. I shall take revenge on you
  • D. I shall take revenge at you.

Explanation: Correct Option: C) I shall take revenge on you.Reason: "Revenge on" is the correct phrase to indicate retaliatory action towards someone.

Correct answer: I shall take revenge on you

4589. In each question in the following. four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. The battalion operating from the mountain was able to tie up three enemy divisions.
  • B. The battalion operating from the mountain was able to tie down three enemy divisions.
  • C. The battalion operating from the mountain was able to tie on three enemy divisions.
  • D. The battalion operating from the mountain was able to tie with three enemy divisions.

Explanation: The battalion operating from the mountain was able to tie down three enemy divisions.Reason: "Tie down" means to restrain or confine, fitting the context of military action.

Correct answer: The battalion operating from the mountain was able to tie down three enemy divisions.

4590. In each question in the following. four alternative sentences are given. Choose the CORRECT one and fill the circle corresponding to that letter in the answer sheet.

  • A. Affix a revenue stamp and put your signature above it.
  • B. Affix a revenue stamp and put your signature on it.
  • C. Affix a revenue stamp and put your signature at it.
  • D. Affix a revenue stamp and put your signature over it.

Explanation: Affix a revenue stamp and put your signature on it.Reason: "On it" indicates the location where the signature should be placed.

Correct answer: Affix a revenue stamp and put your signature on it.